Var med i Aktivitetskatalogen!

Malmö stad är på gång med Aktivitetskatalogen, en digital plattform som samlar alla aktiviteter som riktar sig till främst personer med psykisk ohälsa. Därför samlar vi nu in uppgifter och kontaktinformation från alla institutioner och ideella organisationer som har aktiviteter och verksamheter att erbjuda.

Aktivitetskatalogen ska bli ett levande forum för Malmöborna och en digital plattform som samlar allt som finns att göra i olika verksamheter både inom kommunen och de som bedrivs av ideella organisationer och andra frivilliga krafter i Malmö.

Den här hemsidan ska var och en kunna använda för att hitta någon aktivitet och verksamhet som man tycker är intressant och vill vara med i. Är man intresserad av till exempel pingis söker man på sport, sugen på att träffa folk och fika söker man på mötesplats eller så kan man hitta något annat man känner för. Aktivitetskatalogen blir en guide, och väg, till social gemenskap och aktivitet.

Ni som har aktiviteter och verksamheter som ni vill visa upp på hemsidan kan mejla en kort beskrivning av verksamheten, öppettider, ev kommande schema, kontaktinfo och annat som är viktigt.

Maila till pelle.jaensson@malmo.se

Info: Pelle Jaensson 073-412 57 89

Funktionsstödsförvaltningen, Socialpsykiatri