Uthyrning av kontor/kontorsplats – Djäknegatan 23

Feministiskt Initiativ Malmö letar efter en organisation/person som vill hyra ett rum/kontor i vår lokal som vi just nu delar med två andra organisationer på Djäknegatan 23 i Malmö. 

Lokalen är belägen vid en tyst innergård med sittplatser och eftermiddagssol. Rummet som är möjligt att hyra är 12 kvm stort, är på andra våningen i lokalen och har ett stort fönster. Lokalen har två toaletter, ett kök som alla är fria att använda, samt ett stort gemensamt föreläsnings/mötesrum som man bokar via en kalender (detta, tillsammans med el och internet ingår i hyran). Tillgång till tvättstuga finns även.

Hyran ligger på 5000 kr. Den kan delas på fler personer/organisationer om man vill dela rum. Tillkommer gör kostnaden för den gemensamma städservicen av kök, toaletter och stora rummet. 

Centralt läge, busshållplats på gatan för buss 2, 3, 4, 5, 7, 8 och 31. 5 min gångväg till Centralstationen och 7 min till Gustav Adolfs Torg. Cykelparkering vid entrén samt på gården. Parkeringshus i samma byggnad samt vid Caroli City.

Möjlighet att hyra in sig på gemensam postbox finns. 

Detta är en antirasistisk, feministisk arbetsplats och vi vill gärna dela den med någon med liknande värderingar. Vi vill att alla ska trivas och känna sig säkra i våra rum. 

Bild ett och två är på kontorsrummet. Bild tre och fyra på mötesrummet. Det kan inredas helt efter egna behov.

Är du intresserade eller vill ha mer information kontakta Malmo@feministisktinitiativ.se