Sökes kontor och möteslokal

Hej! 

Vi på PeaceWorks Swedens malmökontor letar omgående efter en lokal där runt 3-4 personer kan sitta. Vi delar även gärna lokaler med andra föreningar. Utöver att vi är i behov av fasta  kontorsplatser dagtid så är det viktigt att möjlighet finns att tillgå kontoret under kvällar och helger samt att det hade varit bra med kostnadsfri tillgång ett eller flera mötesrum/större lokaler för workshops och andra events. 

PeaceWorks Sweden är en ideell fredsorganisation som arbetar för ungas organisering och inflytande i ett jämlikt och rättvist samhälle byggt på ickevåld. Det gör vi genom att synliggöra och utmana de våldsuttryck som motverkar det samhälle vi strävar efter. Vi ger ungdomar verktygen och plattformen för att göra något konkret med deras engagemang för en fredligare värld.

Specifikt i Malmö så jobbar vi i år med “Min Skola” som är ett antirasistiska projekt som arbetar med att lyfta normkritik som en naturlig del av skolan. 

Kontakta oss gärna omgående på nasma.salim@peaceworks.se (jobbtelefon: 070 752 96 60) om du/ni skulle ha någon lokal till förfogande!