top of page

Grattis alla vinnare på Föreningsgalan 2024

Malmö Ideella är glada över att ha fått prisa Årets föreningsinsats för Malmö - IKF Malmö, Årets nya förening - Backa Kåken och Årets insats för sektorn - Nadia Bogazzi - Flamman SFC på årets Föreningsgalan.


Föreningsgalan är ett av Malmös största event för att lyfta föreningslivets engagemang, insatser och prestationer, på både hemmaplan och internationellt.


Det är Fritidsnämnden, Malmö stad som varje år sedan 2016 tillsammans med oss på Malmö Ideella samt MISO - Malmö Idrottsföreningars Samorganisation bjuder in föreningsliv och associerade till en glittrande kväll med musik, mat, underhållning - och prisutdelning.


I år var vi närmare 430 gäster från 60 föreningar, staden, arrangörer och gäster som samlades inne på restaurang 1910 på Eleda stadion under fredagskvällen, 4 oktober.

IKF Malmö, Backa Kåken och Nadia Bogazzi (Flamman SFC) prisades av Malmö Ideella under Föreningsgalan 2024.


Och Malmö Ideella delade i vanlig ordning ut tre av priserna:


Årets Föreningsinsats för Malmö - IKF Malmö - Internationella kvinnoföreningen i Malmö  


"Internationella kvinnoföreningen har stöttat många kvinnor och mammor att komma in i samhället, närma sig arbetsmarknaden och knyta samman generationer. De gör skillnad i kvinnors vardag, hjälper dem att navigera i samhället och bidrar till social hållbarhet. Föreningen skapar förebilder för andra kvinnor som kommer till Sverige."


Årets nya förening - Backa kåken


"Backa Kåken har på ett modernt och inspirerande sätt byggt upp en ideell förening kring delaktighet. Föreningen samlar alla som vill skapa något nytt på en plats som har haft stor påverkan på människor på olika sätt."


Årets Insats för Sektorn - Nadia Bogazzi, Flamman socialt förebyggande centrum (Flamman SFC)


"Nadia ser helheten och vikten av att fånga upp inte bara det enskilda barnet, utan många gånger även vuxna i den ungas närhet. Hennes erfarenhet från teatern gör att lyckas hon få barn, unga och vuxna nyfikna inför böckernas och berättelsernas magiska värld och lockar dem in i det egna berättandet och läsandet."


Nyfiken på de andra pristagarna? Kolla här: Pristagare - Malmö stad (malmo.se)

Commentaires


bottom of page