Info via zoom om ny kurs

Pedagogisk tekniker och teknisk pedagog är en ny kurs som startar höstterminen 2021 hos oss på Folkhögskolan Skurup och Fridhem i Malmö. Detta är en yrkesprofilerande kurs för personer som har stor vana av att ta itu med tekniska problem i vardagen och som vill jobba med teknisk support eller liknande uppgifter.

Ta del av informationsmöte via Zoom fredagen 3 september kl 11-11.45, digitalt via Zoom länk https://us06web.zoom.us/j/82488595536?pwd=TU5GMFFmaUFLTDhaWFR0TFJrV0E3Zz09


Utbildningen är en termin och ges dagtid på heltid i Malmö. I kursen varvas lektioner med praktiska moment och besök av gästlärare som arbetar med teknisk support på olika sätt. Vissa moment kan genomföras på distans via digitala medier. Under kursens gång får du som deltagare lära dig att förklara teknik enkelt och förståeligt, arbeta effektivt och hur man själv snabbt lär sig hantera och navigera i nya system.

Läs mer här https://www.skurupfridhem.se/Utbildningar/Teknisk-pedagog


Folkhögskolan är en unik utbildningsform som bygger på folkbildning, vilket innebär att fokus ligger på individens behov och gruppens gemensamma lärande, och att du som deltagare och gruppen har stort inflytande över kursens innehåll och upplägg.

Denna information kommer från Folkhögskolan Skurup och Fridhem i Malmö